Έκδοση Ψηφίσματος

Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»

ΘΕΜΑ: «Έκδοση Ψηφίσματος για το θάνατο του τέως Προέδρου του Αθλητικού Γυμναστικού  Συλλόγου Αιγίου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» και πρώην Προέδρου του Συλλόγου «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» Χάρη Μπόγδανου».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» με τη θλιβερή είδηση του θανάτου του τέως Προέδρουτου Αθλητικού Γυμναστικού  Συλλόγου Αιγίου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» και πρώην Προέδρου του Συλλόγου «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» Χάρη Μπόγδανου, συνήλθε σήμερα στις 21 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 σε έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση, προκειμένου να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο που υπηρέτησε τον Αθλητισμό και ιδιαίτερα τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αιγίου «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» για είκοσι ολόκληρα χρόνια με ιδιαίτερη αφοσίωση, εξαίρετο ήθος, σθένος, αγάπη, συνέπεια, εντιμότητα και ευγένεια, οδηγώντας τον επί των ημερών του μέχρι την  Α2 Εθνική Κατηγορία, κερδίζοντας έτσι, σε συνδυασμό και με την προσφορά του στον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», τη βαθιά εκτίμηση των ανθρώπων του μπάσκετ της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος ως ακολούθως:

ΨΗΦΙΣΜΑ

1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του μεταστάντος τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» στην τελετή της κηδείας του.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
  4. Να γίνει παύση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, στις 23 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρες 14:00 – 17:00, ημερομηνία της εξοδίου ακολουθίας.
  5. Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΤΑ ΜΕΛΗ